RSS
Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

  • Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

    Control (2007)

    Με τους Sam Riley, Samantha Morton, Craig Parkinson, του Anton Corbijn - 122 λεπτά
    Πόσο μπορείς να αντέξεις όταν χάσεις τελείως τον ΕΛΕΓΧΟ; Μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του Ian Curtis, του αινιγματικού τραγουδιστή των Joy Division, του οποίου τα προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, στην ηλικία των 23 ετών.
    Βιογραφική
  • Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

    -

  • Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

    Constantine (2005)

    Με τους Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Djimon Hounsou, του Francis Lawrence - 121 λεπτά
    O John Constantine (Keanu Reeves) έρχεται από την κόλαση για να αλλάξει τη μοίρα των ανθρώπων και τη δική του έχοντας ένα χάρισμα. Να αντιλαμβάνεται την ύπαρξη πλασμάτων που ανήκουν σε άλλες διαστάσεις, τους λεγόμενους «ενδιάμεσους» αγγέλους και δαίμονες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας επηρεάζοντας τις τύχες των ανθρώπων και τη ζωή του πλανήτη και αναγκάζεται να αναλάβει το ρόλο του εξολοθρευτή δαιμόνων ξαποστέλνοντάς τους πίσω στην κόλαση, ελπίζοντας να βρει την εξιλέωση και τη λύτρωση.
    Φαντασίας
  • Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

    Rush (2013)

    Με τους Daniel Brühl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde, του Ron Howard - 123 λεπτά
    Το «Rush» δραματοποιεί τη μακροχρόνια κι αληθινή αντιπαλότητα δύο οδηγών αγώνων, του James Hunt και του Niki Lauda, όπως αυτή διαδραματίστηκε μπροστά σε κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1 το 1976. Ισορροπώντας τέλεια μεταξύ δράματος και δράσης, η ταινία είναι τόσο καλά εκτελεσμένη που, πέρα από τους οπαδούς της Formula 1, είναι σίγουρο πως θα γοητεύσει κι εκείνους με μικρό ενδιαφέρον για το άθλημα.
    Βιογραφία, δράσης
  • Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

    The Family - Επικίνδυνη Οικογένεια (2013)

    Με τους Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron, του Luc Besson - 110 λεπτά
    Ένα αφεντικό της μαφίας και η οικογένεια του μετακομίζουν σε πόλη της Γαλλίας κάτω από το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, μετά από μαρτυρία τους κατά της μαφίας. Έχετε δει οικογένεια μαφιόζων να συμπεριφέρεται φυσιολογικά. . . ε ούτε αυτοί!!!
    Κωμωδία
  • Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

    La Grande Bellezza - Η Τέλεια Ομορφιά (2013)

    Με τους Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, του Paolo Sorrentino - 142 λεπτά
    «Η Τέλεια Ομορφιά» δεν είναι μια συμβατική ταινία με μια συγκεκριμένη αρχή, μέση και τέλος. Είναι περισσότερο σαν μια σειρά από εικαστικά και ποιητικά χρονογραφημένες εικόνες για την αγάπη, τη ζωή και τη λαχτάρα, μέσα από τα μάτια ενός κουρασμένου συγγραφέα, του Jep Gambardella, που πλησιάζει στο τέλος της ζωής του.
    Κωμωδία
 
Copyright 2009 Κ.ο.φ.ε.π. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy