RSS
Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

  • Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013
    Incendies - Μέσα από τις Φλόγες (2010)
    Με τους Lubna Azabal, Melissa Desormeaux-Poulin, Maxim Gaudette, του Denis Villeneuve - 130 λεπτά
    Δύο δίδυμα αδέρφια ταξιδεύουν στη Μέση Ανατολή για να ανακαλύψουν την ιστορία της οικογένειάς τους, και να εκπληρώσουν τις τελευταίες επιθυμίες της μητέρας τους. Μια εξεζητημένη καλλιτεχνική δημιουργία, που αρνείται πεισματικά το χαρακτηρισμό «κίβδηλη» και η συγκεντρώνει μέσα της το σκελετό της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.
    Δραματική
  • Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013
    Εγώ, ο Απαισιότατος - Despicable Me (2010)
    Με τους (φωνές) Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, του Pierre Coffin και Chris Renaud - 95 λεπτά
    Ο Γκρου είναι ένας εφευρέτης ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να αναγνωριστεί ως ο μεγαλύτερος εν ζωή κακός. Αποφασίζει λοιπόν να κλέψει το φεγγάρι, υπολογίζει όμως δίχως τρία μικρά ορφανά κοριτσάκια.
    Κινούμενα Σχέδια
  • Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013
    Εγώ, ο Απαισιότατος 2 - Despicable Me 2 (2013)
    Με τους (φωνές) Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, του Pierre Coffin και Chris Renaud - 98 λεπτά
    Όταν ο κόσμος χρειάστηκε έναν ήρωα, φώναξαν έναν κακό.
    Κινούμενα Σχέδια
  • Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013
    Θεωρείται την Παρασκευή και 13 γρουσούζικη μέρα;;;;;; Καιρός να αλλάξει αυτό!!! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στο Στέκι της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών!!!
  • Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013
    Το πρώτο anime party της Πάτρας είναι γεγονός! Στις 20:00 στο Στέκι της Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών θα γίνει το πρώτο πάρτυ του Patras Otaku Club, με ποικιλία ιαπωνικής (και φυσικά κυρίως anime) μουσικής. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει cosplay. Κατά τη διάρκεια του πάρτυ θα υπάρξουν κληρώσεις (μία για όλους και μία για όσους κάνουν cosplay), με δώρα από τους χορηγούς μας Animehouse.gr και Otakustore.gr. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα. Χορηγοί επικοινωνίας του event είναι το 1ο και μοναδικό Anime ραδιόφωνο της χώρας, το Greek Otaku Radio (www.goradio.gr) και το Inside Out Gaming (www.facebook.com/itsIOGaming). Υποστηρικτές οι anime fans Πύργου!
  • Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013
    Αγάπη - Amour (2012)
    Με τους Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert, του Michael Haneke - 127 λεπτά
    Ο Haneke, μ` αυτήν του την ταινία, καταφέρνει να συνθέσει ένα ποίημα ή καλύτερα, ένα μουσικό κονσέρτο για τις ανθρώπινες σχέσεις και το βάθος που μπορεί να έχουν αυτές. Είναι, ομολογουμένως, εξαιρετικά εύκολο μέσα από μια ιστορία ανθρώπων που έχουνε ζήσει μαζί όλη τους τη ζωή, να καταφέρεις να συγκινήσεις τον θεατή. Είναι, όμως, εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρεις να το πετύχεις αυτό, δείχνοντάς τους στο σήμερα, χωρίς αναδρομές στο κοινό τους παρελθόν, χωρίς δηλαδή να δείξεις τον έρωτα που σταδιακά έγινε αγάπη. Κι αυτό είναι το στοιχείο που αναδεικνύει τη μαεστρία του Γερμανού σκηνοθέτη, που του άνοιξε τις πόρτες, διάπλατα, για βραβεία και διθυραμβικές κριτικές και που κάνει την ταινία του ξεχωριστή.
    Δράμα
 
Copyright 2009 Κ.ο.φ.ε.π. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy