RSS
Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013


  • Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

    Seven Psychopaths - Επτά Ψυχοπαθείς (2012)

    Με τους Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, του Martin McDonagh - 110 λεπτά

    Ο Μάρτι, ένας συγγραφέας που προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην, ονειρεύεται πως μια μέρα θα τελειώσει το σενάριο που γράφει. Το μόνο που χρειάζεται είναι αυτοσυγκέντρωση κι έμπνευση. Ο καλύτερος του φίλος, ο Μπίλι, ένας άνεργος ηθοποιός κι ενίοτε κλέφτης σκυλιών, θέλει να τον βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Χανς είναι ο συνεργός του Μπίλι, ένας θρήσκος με βίαιο παρελθόν. Ο Τσάρλι είναι ένας ψυχοπαθής γκάνγκστερ, του οποίου το σκυλί έκλεψαν ο Μπίλι με τον Χανς. Με τέτοιους χαρακτήρες να τον τριγυρίζουν, ο Μάρτι πρόκειται να αποκτήσει την έμπνευση που χρειάζεται, αλλά για να γράψει το σενάριο, πρέπει να κατορθώσει να μείνει ζωντανός.

    Μαύρη Κωμωδία

  • Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

    ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών.

  • Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

    Reservoir Dogs (1992)

    Με τους Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, του Quentin Tarantino - 99 λεπτά

    Ο Quentin Tarantino στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο. - Τέσσερις τέλειοι δολοφόνοι. Ένα τέλειο έγκλημα. Τώρα το μόνο που έχουν να φοβηθούν είναι ο ένας τον άλλον.

    Αστυνομική

  • Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

    Πριν τα μεσάνυχτα - Before Midnight (2013)

    Με τους Ethan Hawke, Julie Delpy, του Richard Linklater - 109 λεπτά

    Εν γένει, το «Πριν τα Μεσάνυχτα» είναι ένα ισχυρό παράδειγμα του αχειραγώγητου κινηματογράφου, εκεί όπου κάθε χαρακτήρας προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια οικεία πραγματικότητα χωρίς να εξαναγκάζει καταστάσεις, δημιουργώντας ένα συναισθηματικό «rollercoaster», απίστευτα ακριβές και σαφές στη σύλληψη της αγάπης και της σχέσης των ζευγαριών, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να βιώσετε.

    Ρομαντική, δράμα

  • Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

    Iron Man 3 (2013)

    Με τους Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, του Shane Black - 130 λεπτά

    Η τρίτη συνέχεια του μαρβελικού ήρωα αποτελεί στο σύνολό της μια καλοκουρδισμένη περιπέτεια γεμάτη εκρήξεις, εντυπωσιακά εφέ, ένα πολύ καλό υποστηρικτικό story, ανατροπές και μπόλικο γέλιο. Α, και φυσικά να περιμένεις μετά τους τίτλους τέλους το καθιερωμένο ολιγόλεπτο «σφηνάκι».

    Επιστημονικής Φαντασίας

  • Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

    The Conjuring - Το Κάλεσμα (2013)

    Με τους Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston, του James Wan - 112 λεπτά

    Η ιστορία του Εντ και της Λορέιν Γουόρεν, διάσημους ερευνητές του μεταφυσικού, που προσκαλέστηκαν να βοηθήσουν μια οικογένεια που τρομοκρατούνταν στο αγροτόσπιτο τους από μια σκοτεινή οντότητα. Αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν μια ισχυρότατη δαιμονική δύναμη, οι Γουόρεν βρίσκονται απέναντι στην πιο δύσκολη κι επικίνδυνη υπόθεση της ζωής τους.

    Τρόμου
 
Copyright 2009 Κ.ο.φ.ε.π. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy