RSS
Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013


  • Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013
    Trance (2013)
    του Danny Boyle - 101 λεπτά
    με τους‚ James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel
    Ο Σάιμον, ένας υπάλληλος οίκου δημοπρασιών, συνεργάζεται με μια συμμορία του υποκόσμου με σκοπό την κλοπή ενός πανάκριβου πίνακα. Μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της ληστείας, ο Σάιμον ανακαλύπτει ότι έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται πού έχει κρύψει το ανεκτίμητο έργο. Όταν οι απειλές και τα βασανιστήρια αδυνατούν να φέρουν απαντήσεις, ο αρχηγός της συμμορίας προσλαμβάνει μια υπνοθεραπεύτρια για να φτάσει στις πιο σκοτεινές πτυχές της ψυχής του Σάιμον. Όσο, όμως, πιο βαθιά προχωράει στο υποσυνείδητο του, τόσο περισσότερες ανατροπές θα υπάρξουν και τα όρια μεταξύ της πραγματικότητας, της επιθυμίας και των παραισθήσεων θα μπλεχτούν επικίνδυνα.
    Επιστημονικής Φαντασία
  • Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013
    Pacific Rim (2013)
    του Guillermo del Toro - 132 λεπτά
    με τους‚ Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi
    Ο Guillermo del Toro μας παρουσιάζει ένα στυλιζαρισμένο μπλοκ-μπάστερ γεμάτο δράση, διαβολεμένα καλοφτιαγμένα θαλασσοτέρατα και δεν κάνει τσιγκουνιές στο θέαμα.
    Επιστημονικής Φαντασίας
  • Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013
    Taken 2 - Η Αρπαγή 2 (2012)
    του Olivier Megaton - 91 λεπτά
    με τους‚ Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace
    Η ταινία ακολουθώντας τη συνταγή της επιτυχίας της πρώτης ταινίας, προσπαθεί να καταπλήξει τον θεατή, αυτή τη φορά με βάση μια πόλη στα σύνορα της Ευρώπης και της Ανατολής, που έχει κι αυτή, με τη σειρά της, τη δική της μαγεία.
    Δράση
  • Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013
    Now You See Me - Η Συμμορία των Μάγων (2013)
    του Louis Leterrier - 115 λεπτά
    με τους‚ Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman
    Oι επονομαζόμενοι «Τέσσερις Καβαλάρηδες» είναι μια επιδέξια ομάδα ταχυδακτυλουργών που ενώ παρουσιάζουν τα ριψοκίνδυνα κόλπα τους στο κοινό, ταυτόχρονα πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες τραπεζικές ληστείες… και μετά μοιράζουν τη λεία στους θεατές. Δύο αστυνομικοί βρίσκονται συνεχώς στο κατόπι τους, παρά τις επανειλημμένες αποτυχίες να τους συλλάβουν, έχοντας βοήθεια κι έναν γηραιό θαυματοποιό.
    Αστυνομική
 
Copyright 2009 Κ.ο.φ.ε.π. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy