RSS
Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

  • Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

    Το τέλος της βίας - A History of Violence (2005)

    Με τους Viggo Mortensen, Maria Bello, Ed Harris, του David Cronenberg - 96 λεπτά
    Ο Τομ (Viggo Mortensen) ζει με τη σύζυγό του σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα. Ένα βράδυ, δύο ληστές εισβάλλουν στο εστιατόριο του. Ο Τομ σώζει τους πελάτες ενώ βρισκόμενος σε άμυνα, σκοτώνει τους δύο καταζητούμενους εγκληματίες. Σύντομα ανακηρύσσεται σε τοπικό ήρωα. Την ίδια περίοδο, ένας μυστηριώδης άντρας καταφθάνει στην πόλη (Ed Harris) που διαδίδει ότι ο Τομ του έκανε κακό στο παρελθόν... Η πιο προσιτή ταινία του Cronenberg στο ευρύ κοινό, αναμιγνύει με επιτυχία το film noir, το werstern και την κοινωνική σάτιρα.
    Δραματική, Περιπέτεια

  • Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

    Μέχρι την Ακρη του Κόσμου - Across the Universe (2007)

    Με τους Evan Rachel Wood, Jim Sturgess, Joe Anderson, του Julie Taymor - 133 λεπτά
    Έζησαν χωρίς κανόνες. Αγάπησαν δίχως φόβο. Αλλά καθώς ο κόσμος άλλαξε, άλλαξαν κι αυτοί. Το 1960, ένας λιμενεργάτης, ο Jude (Jim Sturgess), ταξιδεύει στην Αμερική για να βρει τον πατέρα του. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί μια αμερικανίδα έφηβη, την Lucy (Evan Rachel Wood) και μαζί θα συμμετέχουν σε διαδηλώσεις κατά του πολέμου στο Βιετνάμ.
    Μουσικοχορευτική

  • Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

    Sherlock [s03e01] - The Empty Hearse (2013)

    Με τους Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, του Mark Gatiss, Steven Moffa - 90 λεπτά
    Δύο χρόνια μετά τον υποτιθέμενο θάνατό του, ο Sherlock επιστρέφει κρυφά στο Λονδίνο για να βοηθήσει τον αδελφό του Mycroft στην εξιχνίαση μιας ενδεχόμενης μεγάλης τρομοκρατικής επίθεσης.
    Αστυνομική

  • Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

    Live στο Στέκι της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

     

  • Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

    Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ - The Great Gatsby (2013)

    Με τους Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton, του Baz Luhrmann - 143 λεπτά
    Ο επίδοξος συγγραφέας Νικ Κάραγουεϊ φεύγει από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στη Νέα Υόρκη της Άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Όνειρο, ο Νικ θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Τζέι Γκάτσμπυ και κοντά στην ξαδέρφη του, Ντέζι, και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Τομ Μπιουκάναν.
    Εποχής

  • Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

    Rango (2011)

    Με τους Johnny Depp, Isla Fisher, Timothy Olyphant, του Gore Verbinski - 107 λεπτά
    Ένας κατοικίδιος χαμαιλέοντας με το… λαρύγγι του Τζόνι Ντεπ χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου με κάπως παλαβιάρηδες κατοίκους. Σε αναζήτηση ταυτότητας κάπου στην Άγρια Δύση του σήμερα, καθώς χρίζεται ο σερίφης της πόλης, ο ήρωας μας προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους ιδιόρρυθμους κατοίκους αλλά και να λύσει το πρόβλημα του νερού της πόλης. Στο πλευρό του, μια ελκυστική θηλυκή σαύρα, η μόνη του σύμμαχος εναντίον ενός φονικού κροταλία με ουρά-πολυβόλο που δε σταματά μπροστά σε τίποτα.
    Δράσης, Κωμωδίας, Κινουμένων Σχεδίων
 
Copyright 2009 Κ.ο.φ.ε.π. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy