RSS
Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

  • Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013
    Star Trek (2009)
    Με τους Chris Pine, Zachary Quinto,Simon Pegg, του J.J. Abrams - 127 λεπτά
    Η πλοκή του εξελίσσεται σε ένα χώρο που περιλαμβάνει πολλαπλά ηλιακά συστήματα και πολυάριθμους εξωπλανήτες που μοιάζουν λίγο ή πολύ με την Γη. Πράγματι, η αστρονομία μας επέτρεψε να συνειδητοποι-ήσουμε ότι ο πλανήτης μας είναι ένα απειροελάχιστο αντικείμενο στο χώρο, και μόνον η Επιστημονική Φαντασία στηρίχτηκε σε αυτό το δεδομένο προκειμένου να αντλήσει νέες δυνατότητες δημιουργίας.
    Επιστημονικής Φαντασίας
  • Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013
    They Live - Ζουν Ανάμεσά Μας (1988)
    Με τους Roddy Piper, Keith David, Meg Foster, του John Carpenter - 93 λεπτά
    Ο Nada, ένας άτυχος εργάτης οικοδομής βρίσκει ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με μεταφυσικές ιδιότητες. Φορώντας το έχει την δυνατότητα να δει τον κόσμο όπως πραγματικά είναι: οι άνθρωποι βομβαρδίζονται καθημερινά από το κράτος και τα Μ.Μ.Ε. με μηνύματα υποταγής στα καταναλωτικά πρότυπα της σύγχρονης κοινωνίας. Η πιο τρομακτική δύναμη των γυαλιών είναι ότι μπορεί να δει ότι κάποιοι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα εξωγήινοι οι οποίοι έχουν καταλάβει την γη και είναι πίσω από την εκστρατεία υπόταξης του ανθρώπινου γένους!!!
    Δράσης
  • Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013
    The Hangover III (2013)
    Με τους Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms , του Todd Phillips - 100 λεπτά
    Τhe wolfpack is back again. Αφήνοντας το κακό αλκοόλ που κάνει τη ζημιά κατά μέρος (λες και δεν φτάνει από μόνη της η έμφυτη και σε πρώτη φάση καθόλα χιουμοριστική βλακεία που κουβαλάνε οι τρεις μαντρα-χαλάδες και η οποία ξεχύνεται κατά κύματα όποτε κάνουν το λάθος να βρεθούν μαζί), ξεκινούν ένα road-trip προκειμένου να μεταφέρουν τον σαφέστατα διαταραγμένο Alan σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης...
    Κωμωδία
  • Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013
    Star Trek Into Darkness (2013)
    Με τους Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, του J.J. Abrams - 132 λεπτά
    Όταν το πλήρωμα του θρυλικού Enterprise καλείται να επιστρέψει στη Γη, ανακαλύπτει πως μια απίστευτα τρομοκρατική δύναμη που εδρεύει στην ίδια την οργάνωσή τους, απειλεί τον κόσμο με πλήρη καταστροφή. Έχοντας, ταυτόχρονα, και προσωπικά ζητήματα να λύσει, ο κυβερνήτης Κερκ αναλαμβάνει επικεφαλής ενός ανθρωποκυνηγητού σε έναν εμπόλεμο κόσμο για να σταματήσει ένα άτομο-όπλο μαζικής καταστροφής.
    Επιστημονικής Φαντασίας
  • Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013
    LIVE στο Στέκι της Εστίας
  • Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013
    L.A. Confidential - Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό (1997)
    Με τους Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce, του Curtis Hanson - 138 λεπτά
    Λός Άντζελες 1950. Καθώς μεγαλώνει η διαφθορά στη πόλη, τρεις αστυνομικοί - Ο ψείρας, ο βάρβαρος κι ο μπιχλιάρης- αναλαμβάνουν να διερευνήσουν μια σειρά δολοφονιών με το δικό τους τρόπο.
    Αστυνομική
 
Copyright 2009 Κ.ο.φ.ε.π. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy