RSS
Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

  • Τρίτη 18 Ιουνίου 2013


    The Descent - Η Κάθοδος (2005)

    Με τους Shauna Macdonald, Natalie Mendoza, Alex Reid, του Neil Marshall - 99 λεπτά
    Έξι γυναίκες ξεκινούν για κάτι που αρχίζει ως ασφαλής φυσιολατρικός περίπατος. Πολύ σύντομα όμως και μετά από ένα ατύχημα που κλείνει την έξοδο της σπηλιάς τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Παγιδευμένες στο σκοτάδι, χωρίς να ξέρουν πού βρίσκονται και γνωρίζοντας πως κανείς δεν θα έρθει να τους σώσει οι ηρωίδες νιώθουν τα νεύρα τους, την αντοχή τους και την εύθραστη φιλία τους να δοκιμάζονται.
    Τρόμου
  • Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013


    Το Γάλα (2011)

    Με τους Ομηρος Πουλάκης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Ιωάννα Τσιριγκούλη, του Γιώργος Σιούγας - 99 λεπτά
    “Το Γάλα” είναι μια τραγική ιστορία τριών ηρώων, της Ρήνας (45 ετών) και των δύο γιων της, Αντώνη (25 ετών) και Λευτέρη (23 ετών). Έχοντας μεταναστεύσει εδώ και χρόνια από την Τιφλίδα, ο Αντώνης, φιλόδοξος και πρόθυμος να ανελιχθεί κοινωνικά και να γυρίσει την πλάτη στις ρίζες του, διατηρεί σχέση με την κόρη του αφεντικού του, την οποία και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο Λευτέρης, από την άλλη, αρνείται να ζήσει στο σήμερα, παραμένει αδύναμος και αφελής, ενώ η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο περίεργη. Η ιστορία μας ξεκινά όταν ο Αντώνης επισκέπτεται την μητέρα του και τον αδερφό του για να τους ανακοινώσει τον γάμο του και να τους γνωρίσει τη μέλλουσα γυναίκα του
    Δραματική
  • Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013


    Insomnia (2002)

    Με τους Al Pacino, Martin Donovan, Hilary Swank, του Christopher Nolan - 118 λεπτά
    Δυο ντετεκτιβ απο το Λος Αντζελες, οι Will Dormer και Hap Eckhart πηγαινουν στην Αλασκα, με σκοπο να εξιχνιασουν τη δολοφονια μιας 17χρονης κοπελας. Σε μια παλη απο ηθικα διλημματα λαθους-σωστου, σε μια πολη που ποτε δε νυχτωνει και ενω υποφερει απο αϋπνια, ο Al Pacino δινει ισως την καλυτερη ερμηνεια των τελευταιων ετων.
    Αστυνομική
  • Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

    -

  • Σάββατο 22 Ιουνίου 2013


    Αν... (2012)

    Με τους Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, του Χριστόφορος Παπακαλιάτης - 111 λεπτά
    Πόσες φορές στη ζωή μας έχουμε πει ‘Αν…’ ? Το ίδιο αναρωτιέται και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια στον κινηματογράφο, δανειζόμενος από την κλασική ταινία του Τζαβέλα “Η δε Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα” τους πρωταγωνιστές του Μάρω Κοντού και Γιώργο Κωνσταντίνου, για να προλογίσουν το Αν… σαν Αντωνάκης και Ελενίτσα και να είναι οι αφηγητές της ταινίας.
    Δραματική

 
Copyright 2009 Κ.ο.φ.ε.π. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy